Trenutno vam nudimo vam možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju

Izdelke Vam dostavi Pošta Slovenije preko navadne paketne dostave, kjer kupec običajno dobi paket dan po prejetju obvestila, da je bil paket odposlan na njegov naslov. Na željo kupca pa lahko pošljemo izdelke tudi preko Hitre pošte.

Paket z izdelki, katerih skupni znesek presega 200,00 EUR, Vam Pošta Slovenije dostavi brezplačno.
Kolesa dostavimo brezplačno in jih tudi nastavimo glede na Vaše želje in mere.
V primeru, da skupni znesek blaga ne presega 200 EUR, kupec plača poštnino za prejeti paket. Cena poštnine je 5€. Cena vsebuje 22% DDV in ne vsebuje dodatek za odkupnino, ki znaša v višini 1 % vrednosti kupnine oz. najmanj 0,98 €. Ta dodatek plačate zgolj v primeru, če izberete način plačila po povzetju. V primeru izbire načina plačila po predračunu dodatka za odkupnino ne plačate, znesek poštnine pa morate kljub temu poravnati.
Osebni prevzem v trgovini Samas.si je najhitrejši in najenostavnejši prevzem blaga ter pri tem nimate nobenih dodatnih stroškov. Za osebni prevzem se je OBVEZNO potrebno dogovoriti vnaprej (telefon ali e-pošta).

Dostavni stroški

So navedeni na koncu nakupa in so odvisni od posameznega najemnika trgovine.

Reklamacije

Vsako reklamacijo bomo poskušali rešiti v prid potrošnika. Reklamacijo najprej naslovite na najemnika trgovine (naslov in telefon najdete v trgovini, kjer ste naročili blago ali storitev.)